Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Uusia siiderihiivoja

Uusia siiderihiivoja

Uusia siiderihiivoja

Fermentis on laajentanut siiderihiivavalikoimaansa. Vanha tuttu tasapainoinen ja luotettava SafCider tunnetaan nyt nimellä SafCider AB-1, ja se on saanut kaverikseen kolme uutta kantaa:

Siiderinvalmistajilla on nyt lopulta mahdollisuus valita omenoilleen sopivin kanta, ja löytää juuri omaa mehua tukeva makumaailma Fermentiksen opein. Näillä hiivoilla käytät myös valmiit mehut ja muista hedelmistä puristetut mehut. Testaa keväällä ja käytä syksyllä kauden sadosta raikas siideri parhaiten sinun juomaasi soveltuvalla hiivalla.

Siideriä mehusta

Niin epäilyttävältä kuin asia kuulostaa, voi siiderihiivoilla käyttää muutakin kuin tuorepuristettua omenamehua. Kaupalliset täys- ja tuoremehut sopivat kotivalmistuksen raaka-aineiksi, kuten myös pakastimessa viipyilleet marjamehut. Lisäaineiksi tarvitset vain desinfioidun, puhtaan astian, keitettyä, jäähdytettyä vettä ja hieman fruktoosia. Makumaailma ei toki ole sama kuin suoraan mehupuristimesta otetussa mehussa, mutta kauden ulkopuolella tapahtuviin kokeiluihin ja pieniin eriin ratkaisu sopii kuin nenä päähän.

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *