Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Uusi myymälämme on avattu!

Hyvät asiakkaamme ja Lapon ystävät!

Muuton aktiivivaihe on ohitettu, lattiat vanhassa hallissa lakaistu ja tavarat uudessa asetettu suurin piirtein paikalleen. Olemme siis asettuneet aloillemme seuraavaan turkulaiseen kehyskuntaan ja palvelemme normaalisti nyt Liedossa, osoitteessa Kulkuripellontie 5. Vietämme myymälän virallisia avajaisia myöhemmin, kunhan pöly laskeutuu.

Lappo Oy
Kulkuripellontie 5
21420 Lieto

Myymälä on avoinna ma-pe klo 9-17
Tervetuloa ostoksille!

Muutoksia verkkokaupassa!

Kerkeävä kehitystiimimme on päivittänyt verkkokaupan toiminnallisuuksia – merkittävimmät muutokset asiakkaidemme kannalta ovat:
  • Luovumme 250 gramman pakkauskoosta humalien kohdalla – jatkossa voitte tilata haluamanne määrän humalaa 100 gramman tarkkuudella. Hinnoittelu pysyy porrastettuna ja näkyy tuotesivuilla, eli enemmän tilaamalla säästää yksikkökustannuksessa.
  • Mallaspakkausten rouhinta on päivitetty valinnaiseksi, eli enää ei asiakkaan tarvitse arpoa tuleeko tuote rouhittuna vai ei. Voit nyt valita mallaspakkauksille maksuttoman rouhinnan tilausta tehdessä.

Jatkamme verkkokaupan kehittämistä kohti läpinäkyvämpää ja yksinkertaisempaa asiakaskokemusta ja otamme mielellään palautetta vastaan.

Miksi 100 gramman humalapussi?

Pakkauskoot ja niiden hinnoittelu ovat tasapainoilua toiminnan sujuvuuden ja asiakkaan etujen välillä. Me Lapolla olemme päätyneet 100 gramman pusseihin kompromissina näiden väliltä. Pienemmät pussit olisivat meille kustannustehottomia ja se näkyisi suoraan asiakkaalle hinnassa. 250 gramman välikoko taas aiheutti harmaita hiuksia humalapakkauksessa joidenkin lajikkeiden kohdalla ja harmia tilausten keräilyssä. Kuuntelemme kuitenkin tästäkin aiheesta palautetta asiakkailtamme.

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *