Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Sinkkupäivän tarjous!

Osta Brew Monk sinkkupäivänä – kaupanpäälle Simcoe single hop IPA- reseptipakkaus

 

11.11. tunnetaan maailmalla Singles Daynä, kotimaisittain Sinkkupäivänä. Torstaina 11.11. löydät Lapolta juuri itsellesi sopivan kokoisen kumppanin. Yksin ei tarvitse olla, kun Brew Monk, Magnus ja Titan tulevat kotiisi ilostuttamaan iltojasi. Sinulle sopivankokoiseen mäskäyslaitteeseen saat sinkkupäivänä Lapon reseptipakkauksen kaupan päälle.

Brew Monkit ovat suosittuja mäskäyslaitteita, joissa edullinen hinta kohtaa hyvän toiminnallisuuden kotikokeilijoille. Tuoteperheessä on nyt kolme laitetta, 30 litran standardi kokoinen Brew Monk, 50 litran isokoinen Magnus ja 70 litran lähes jättimäinen Titan, jolla keität oluen isommallekin porukalle. Brew Monkit ovat Suomen myydyimpiä mäskäyslaitteita, joilla tehdyistä oluista on syntynyt muutama panimokin maahamme.

Sinkkupäivän Simcoe Single Hop IPA on reseptipaketti, joka on runsaan humalainen, rapsakan katkeroinen ja kaikin puolin maukas India Pale Ale -olut, reippaalla määrällä Simcoe-humalaa ja suomalaisen Viking Maltin maltailla. Kun tilaat Brew Monkin 11.11. saat reseptin raaka-aineet veloituksetta mukaan.

Jos kotipanimostasi löytyy jo mäskäyslaite, niin voit tilata Sinkkupäivän reseptipaketin -50% alennuksella 11.11. sinkkupäivänä.

 

 

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *