Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Sinkkupäivän 11.11. tarjous!

Osta Brew Monk sinkkupäivänä – kaupanpäälle Simcoe single hop IPA- reseptipakkaus

Alati muuttuvassa tarjouspäivien maailmassa Lapollakin menee välillä sinkkupäivät ja sikahinnat sekaisin. Kaukaisemmasta Aasiasta maahamme rantautuva sinkkupäivä on päivämäärästään nimensä saanut tarjouspäivä. Sen kunniaksi:

Kun tilaat Brew Monkin perjantaina 11.11. saat Sinkkupäivän reseptipaketin veloituksetta mukaan.

Brew Monkit ovat suosittuja mäskäyslaitteita, joissa edullinen hinta kohtaa hyvän toiminnallisuuden kotikokeilijoille. Tuoteperheessä on nyt kolme laitetta, 30 litran standardi kokoinen Brew Monk, 50 litran isokoinen Magnus ja 70 litran lähes jättimäinen Titan, jolla keität oluen isommallekin porukalle. Brew Monkit ovat Suomen myydyimpiä mäskäyslaitteita, joilla tehdyistä oluista on syntynyt muutama panimokin maahamme.

Sinkkupäivän Simcoe Single Hop IPA on reseptipaketti, joka on runsaan humalainen, rapsakan katkeroinen ja kaikin puolin maukas India Pale Ale -olut, reippaalla määrällä Simcoe-humalaa ja suomalaisen Viking Maltin maltailla.

Jos kotipanimostasi löytyy jo mäskäyslaite, niin voit tilata Sinkkupäivän reseptipaketin perjantaina 11.11. -50% alennuksella koodilla: sinkku50

Mäskäyslaite Brew Monk 30 litraa
Mäskäyslaite Brew Monk 30 litraa
Mäskäyslaite Brew Monk Magnus 45 litraa
Mäskäyslaite Brew Monk Magnus 45 litraa
Mäskäyslaite Brew Monk Titan 65 litraa
Mäskäyslaite Brew Monk Titan 65 litraa

Lue myös...