Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Panimo Himo ja Lapon shop-in-shop Pirkkalassa

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Panimo Himo ja Lapon shop-in-shop Pirkkalassa

Tarkkanäköisimmät Pirkkalan K-Citymarketissa vierailleet havaitsivat alkusyksystä 2021, että heidän valikoimiinsa saapui maltaita, hiivoja ja humalaa suoraan Lapolta. Nyt Bierkkalan myymälä ottaa harppauksen eteenpäin, kun Pirkkalan Panimo Himo avautuu virallisesti. Panimon läheisyydestä löydät myös Lapon tuotehyllyt, joten Tampereen seudulla olutta tekevien ja sitä harkitsevien raaka-ainehankinnat muuttuivat ratkaisevasti helpommiksi.

Käy tutustumassa uuteen panimoon, sen tuotteisiin sekä meidän myymälähyllyihimme kuluvana viikonloppuna, sekä aina jatkossa kaupan aukioloaikoina.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Witbier – kevään raikas vehnäinen

Lämpö hiipii luoksemme ja kevätaurinko tuo mukanaan tarpeen nauttia olutta ulkona – ensimmäiset kevätoluet kannattaa panna nyt, jotta ne ehtivät huhtikuun helteisiin*.

Witbier – kotimaisella kielellä valko-olut – on Belgiassa syntynyt vehnäoluen muoto, joka on ulkonäöltään samea, suorastaan maitoinen ja maultaan raikas ja mausteinen. Alun perin witbieriä katkeroitiin muilla yrteillä kuin humalla, joten tyyliin nykyisinkin kuuluu korianterin ja appelsiininkuoren runsas käyttö. Se ei ole erityisen katkera, vaan maltainen, hieman kuivahko ja raikas, mutta suutuntumaltaan pehmeä.

Lapolla on oma witbier-resepti – SitrusWitti – jonka löydät TÄÄLTÄ. Käynnistä kevään olutkausi nyt!

*Lappo ei takaa helteitä huhtikuuksi.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Birkkalan luomuspelttimallas

Suomusjärveläinen Birkkalan tila on erikoistunut speltin eli alkuvehnän viljelyyn ja spelttivalmisteisiin. Yhdessä Pehkolan mallastamon kanssa he tuovat nyt markkinoille 100 % kotimaisen luomuspelttimaltaan. Tämä mallas on vaalea ja sitä voidaan käyttää n. kolmasosa mallaspohjasta. Kuorettomana maltaana kauran- tai riisinkuorien käyttö mäskissä on suositeltua

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *