Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Mikä on paras siiderihiiva juuri sinun omenoillesi?

Siiderinvalmistajilla on nyt mahdollisuus valita omenoilleen sopivin hiivakanta, ja löytää juuri omaa mehua tukeva makumaailma. Näillä hiivoilla käytät myös valmiit mehut ja muista hedelmistä puristetut mehut. Käytä syksyllä kauden sadosta raikas siideri parhaiten sinun juomaasi soveltuvalla hiivalla.

M02
Runsaasti hedelmäisiä estereitä tuottavat yleishiiva kaikenlaisille siidereille. Raikas, virkistävä käymisjälki, käy pitkälle ja laskeutuu hyvin. ABV 17,5 %
Safcider AB-1
Tasapainoinen, pitkälle käyvä siiderihiiva. Sen makuprofiili on sekä tuoreen omenainen että omenahilloinen. AB-1 vähentää luontaista happamuutta mehusta ja syö runsaasti fruktoosia.
EC-1118
Kuohuviinihiiva, joka käy pitkälle ja korkeisiin alkoholipitoisuuksiin. Erittäin neutraali käymisprofiili

Siiderihiiva Fermentis SafCider AC-4 10 g
SafCider AC-4
Vastustaa villihiivoja ja bakteereja hyvin. Jättää siideriin enemmän happamuutta kuin AB-1 tai AS-2 ja käy erittäin nopeasti. Tuottaa runsaasti hedelmäestereitä. AC-4 sopii myös mehutiivisteistä ja lisättyä sokeria sisältäville mehuille.
Siiderihiiva Fermentis Safcider AC-4 500 g
SafCider AS-2
Makuprofiililtaan sitruksisempi kuin AB-1 ja käymiseltään nopeampi, joka jättää myös enemmän hapokkuutta. Tuoreille ja tiivistemehuille sopiva.
Siiderihiiva TF-6
SafCider TF-6
SafCider hiivoista hitain. Jättää vain vähän hapokkuutta ja tuottaa runsaasti banaaniestereitä. Syö muita kantoja vähemmän fruktoosia, joten sopii luonnostaan makeille siidereille.

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *