Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Maltaiden hintoihin muutoksia

Maltaiden hintoihin muutoksia

Niin se vain on, että vaikka kuinka olisi mukava pitää olutharrastus pakopaikkana maailman menosta, tunkee todellisuus ikävästi nokkansa näihinkin keitoksiin.

Vuosi 2022 on alkanut ja sen myötä muutokset hinnoissa realisoituvat väkisin. Normaalien heilahteluiden lisäksi olemme näin vuoden alkuun päivittäneet maltaiden hinnat ajantasaisiksi.

Energian ja kuljetuksien hinnannousut ovat aiheuttaneet myös mallastamoille korotuspainetta. Lisäksi haastavat sato-olosuhteet ovat uusi normaali koko Euroopassa ja tietenkin käynnissä oleva pandemiakin lisää omat mausteensa näihin ongelmiin.

Mutta ei sadetta ilman paistetta, sillä teimme myös omaan hinnoittelurakenteeseemme jonkin verran muutoksia, jotta osa nousuista saadaan kompensoitua ja kaikki ei kaadu suoraan asiakkaan niskaan.

Alla lyhennelmä muutoksista:

  • Perusmaltaiden (Pale ale, Pils) hinnat laskevat hieman kautta linjan.
  • Crispin ja Chateaun pääasiassa laskevat, kiitos kasvaneiden tilausmäärien.
  • Viking Maltin hinnat nousevat – Viking on pitänyt hintatasonsa hyvin pitkään samana, ja kertynyt paine realisoituu nyt, varsinkin erikoismaltaissa.
  • Weyermannin saatavuus vaihtelee rajusti ja hinnat nousevat. Sato on ollut Saksassakin haasteellinen ja pidempi toimitusketju näkyy myös kasvaneissa kustannuksissa.

Nyt muuttuvat hinnat ovat voimassa vuoden 2022 – luonnollisesti odottamattomia muutoksia voi tulla, mutta olemme tehneet runsaasti työtä pitääksemme hinnat edelleen kohtuullisina sekä meille, että asiakkaillemme. Verkkokaupan maltaissa on tällä hetkellä hieman vajetta, mutta ei hätää, sillä saamme täydennystä tammikuun lopun toimituksessa. Kiitoksia ymmärryksestänne.

Huom!

Liity Lappolaiset Facebook -ryhmään, jos ja kun haluat osallistua suoraan keskusteluun kanssamme valikoimasta ja kaupan toiminnasta. Tällä viikolla olemme puhuneet uuden verkkokaupan mallasosastosta, ja maltaista yleensä. Tervetuloa!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *