Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Hyvää juhannusta Lapolta

Hyvää juhannusta Lapolta

On taas se aika vuodesta, nimittäin juhannus. Suomalaisten ehkä tärkein juhlapäivä hiljentää kaupungit, kun me kaikki matkaamme jonnekin juhlimaan. Tällä kertaa voimme sentään, turvallisuudesta huolehtien totta kai, viettää keskikesää yhdessä läheistemme kanssa.

Lappokin rauhoittuu keskikesän viettoon viikonlopuksi ja varastomme on kiinni perjantaina 25.6. Palaamme taas maanantaina taistelemaan kotioluen valmistuksen puolesta tutuin toimenpitein.

Nauttikaa rauhasta, lämmöstä, ruuasta ja tietysti hyvästä itse valmistetusta juomasta, oli se sitten sahtia, olutta, siideriä, simaa, viiniä tai mitä vain mieleenne on juolahtanut.

Uuden verkkokaupan ongelmista

Elefanttina huoneessa on tietysti ongelmat uuden verkkokauppamme kanssa. Olemme tehneet parhaamme ratkaistaksemme ongelmia, mutta uusien järjestelmien käyttöönotto osoittautui kuitenkin kaikesta huolimatta huomattavasti haastavammaksi kuin mitä toivoimme. Teemme parhaamme tilauskäsittelyn ja erityisesti niiden vastaanoton helpottamiseksi vielä tälläkin viikolla. Kiitämme kaikki asiakkaitamme kärsivällisyydestä, emmekä todellakaan iloitse ärtymystä aiheuttavista ongelmista. Kiitos myös kaikista niistä tilauksista, jotka olette urhoollisesti taistelleen läpi vaikeuksien. Kiitos myös osuvasta ja asiallisesta kritiikistä. Teemme kaiken voitavamme selviytyäksemme alkuvaikeuksista ripeästi.

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *