Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Cryo-humalat saapuivat verkkokauppaan!

Ya ya! Humalaa FTAGNH!

Kerrankin Lapon myyntimies on niin innoissaan uusista asioista, että alkaa puhua kielillä. Meinaan nyt alkoi varastolla Yakimaticci laulamaan, kun pohjoisen Ameriikan ihmemaan humalat saapuivat varastollemme suoraan Yakima Chiefiltä. Tuoretta pellettiä ja runsaasti valmiiksi pakattua cryo-humalaa – näillä saat oluesi varmasti maistumaan yhtä tuoreelta kuin oregonilaisen craft-baarin hanasta nautittuna. Pistäpä siis aito tai vertauskuvallinen olutpartasi pärisemään ja käy ostoksille.

Mikä ihmeen cryo?

Humalan kasvatus on kokenut melkoisia teknologisia mullistuksia viimeisten vuosien aikana. Perinteinen humalakäpy on vaihtunut lähes kokonaan jauhettuun ja puristettuun pellettiin. Pelletti teknologia ottaa taas harppausta eteenpäin Yakiman Cryo™ -humalien muodossa.

Cryo-humalissa on runsaammin lupuliinia, humalan aromaattisinta osaa ja vähemmän ruohoista makua antavaa humalan vihreää kasvinosaa. Nämä humalat valmistetaan jäädyttämällä humalakukinnot nopeasti, jolloin kukinnon sisällä sijaitseva lupuliini saadaan ravistettua irti ja puristettua pelletiksi. Lopputulos on äärimmäisen aromaattinen humalapelletti.

Cryo-humala Amarillo 25g
Cryo-humala Citra 25g
Cryo-humala Mosaic 25g
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Huom!

Liity Lappolaiset Facebook -ryhmään, jos ja kun haluat osallistua suoraan keskusteluun kanssamme valikoimasta ja kaupan toiminnasta. Tervetuloa!

Lue myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *