Kuvaus
WYEAST Er1a Malolaktokanta 125ml
Viinin malolaktiseen käymiseen tarkoitettu maitohappobakteerikanta. Er1a -kanta soveltuu punaviineille ja kestää hyvin alhaista pH:ta.
- Lämpötila 21 – 32 C
Malolaktisessa käymisessä viiniin syntyvät terävät omenahapot muutetaan maitohapoiksi. Tuloksena on pehmeämpi, vähemmän happoinen viini. Malolaktoprosessi tasapainottaa viiniä ja lisää siihen toffeen, vaniljan ja voin aromeja.
Käyttöohje:
- Ravista ja sanitoi paketti
- Käytä 1 pussi per n. 22 litraa viiniä, joka käynyt valmiiksi tai lähes valmiiksi
- Yllpidä käymis- tai kellarilämpötilaa (13 – 24 C)
- Malolaktinen käyminen valmistuu yleensä 1 – 3 kuukaudessa
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.