Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Käymisentsyymi WLN 4100 Ultra-Ferm

9,98 

Tuotenumero 10107500 Tuoteryhmä Tag

White Labsin amyloglukosidaasientsyymi Aspergillus Nigeristä – AMG-entsyymit rikkovat dekstriinejä käymiskelpoiseksi sokeriksi, parantaen mäskäystehoa. Ultra-Ferm on hyvä lisä kun kaivataan joko erittäin kuivaksi käyvää olutta tai oluen mallaspohja sisältää runsaasti muita kuin perusmaltaita.

Varastossa

Kuvaus

WLN4100 Ultra-Ferm

White Labsin entsyymi, joka rikkoo tärkkelystä käymiskelpoiseksi glukoosiksi. Mahdollistaa 100% konversion normaalin mäskäyksen tehon sijaan. Sopii erityisesti vähähiilihydraattisten oluiden ja Brut IPA -oluiden valmistukseen.

  • Lisätään mäskäyksen alussa
  • Käyttömäärä 10 ml (yksi putkilo) 19-26 litraa vierrettä, 60 °C, 3,5 – 5,5 pH
  • Säilytä 4 -8 °C

Lisätiedot

Paino 0,3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käymisentsyymi WLN 4100 Ultra-Ferm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita