Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Vierteen ilmaussetti Brewferm

(4 tuotearviota)

44,11 

Tuotenumero 51402600 Tuoteryhmä

Pienikokoinen paketti tarvikkeita vierteen ilmaukseen – paketissa kaikki tarvittava turvalliseen ja nopeaan hapen lisäämiseen.Tilaustuote

Kuvaus

Vierteen ilmaussetti Brewferm

Pakkaus sisältää tarvittavat välineet pienten neste-erien turvalliseen ja nopeaan hapenlisäykseen. Tehokas suodatin ja rosterinen ilmastuskivi pitävät huolen siitä, että voit lisätä happea vierteeseesi ilman pelkoa kontaminaatiosta.

Ilmastuskivi tulee steriloida keittämällä ennen käyttöä. Käytä suojakäsineitä kievä käsitellessäsi. Mukana tuleva silikoniletku on erittäin tiukka ja vaatii lämmittämistä ennen kytkentää kiveen. Vaihtoehtoisesti PVC-letku 4 x 6 mm sopii kiveen.

Pakkauksen sisältö

Lisätiedot

Paino 1 kg

4 arviota tuotteelle Vierteen ilmaussetti Brewferm

 1. Nyymi

  Niinkuin mainittu letku ei mennyt heittämällä kiveen. Muuten toimiva peli

  Annoin letkulle hieman liekkiä ja venytin muutoin. Ainakin tuli tiivis

 2. Likis

  Letku on väärän halkaisijainen eikä sitä voi liittää kiveen. Hiukan huijattu olo kun kun kuitenkin maksoi koko setistä ja joutui ostamaan uuden letkun.

 3. Miko

  Juu, en uskonut Jaakkoa että letkua ei saisi kiveen, mutta totta se oli. Ei mennyt sitten millään! Pakko oli ostaa uusi letku, 6mm9mm. Sillä toimii hyvin.

 4. Maukka

  Tekee sen minkä pitää. Letku oli kuitenkin hyvin tiukka liittää kiveen kiinni ja siihen piti ostaa välikappale. Ilmausajasta saa myös hyvin vaihtelevia aikoja lähteestä riippuen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *