Kuvaus
Vehnämallas Crisp Wheat
Vehnäoluet rakennetaan vehnämaltaan ympärille. Yhdessä ohramaltaan kanssa käytettynä vehnä tuo tunnistettavaa aromaattisuutta, sekä täyteläisyyttä runkoon ja suutuntumaan, unohtamatta voimakkaampaa, pysyvämpää vaahtokukkaa.
Kuoreton vehnämallas toimii parhaiten kun sitä käytetään kuorellisten maltaiden kanssa – suurina määrinä käytettäessä tarkkaile mäskäyksen etenmistä mallaspatjan tukosten estämiseksi.
Tyypillinen analyysi
Ominaisuus | Arvo |
---|---|
Kosteus % | Enintään 6,5 % |
Uute % | 85 % |
Väri | 2,8 – 5,5 EBC |
Proteiineja % | 12,5 % |
Vapaata typpeä | 43 – 52 |
Diastaattinen voima | 400 min WK |
Suurin suositeltu osuus mallaspohjasta | 50 % |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.