Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Siideriuute Mangrove Jack’s Apple

(3 tuotearviota)

36,90 

Tuotenumero 10022100 Tuoteryhmä

Siiderin valmisuutepakkaus. Perinteinen maustamaton omenasiideri on helppo valmistaa kotona tästä uutepussista. Tarvitset lisäksi vain panimosokerin tai käymislisän.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Apple siideriuute

Mangrove Jack’s Apple siideriuutteella valmistat kevyttä ja raikasta omenasiideriä. Uute on valmistettu herkullisista ja mehukkaista omenoista.

Mangrove Jack’s siideriuutteet on valmistettu tuoreista ja laadukkaista marjoista ja hedelmistä. Marjat ja hedelmät puristetaan, jonka jälkeen saatua mehua haihdutetaan kasaan. Tämän jälkeen uute siirrettään suoraan pussiin. Näillä toimilla varmistetaan luonnolliset maut ja siiderin raikkaus. Mangrove Jack’s siideriuutteiden valmistus on helppoa ja nopeaa. Kaada uute, kuuma vesi ja käymislisä tai panimosokeri käymisastiaan. Sekoita tasaiseksi, jonka jälkeen lisää kylmää vettä ja lopulta vielä hiiva. Tässä tarkempi ohje valmistukseen.

Lisätiedot

Paino 2,5 kg

3 arviota tuotteelle Siideriuute Mangrove Jack’s Apple

  1. Jake_D

    Siideri on hyvää. Ongelmana on, että teko-ohjeet ovat epäselvät ja osin ristiriitaiset. Paketti ei myöskään sisällä sokeria, jota kuitenkin ohjeiden mukaan tarvitaan siiderin tekemiseen.

  2. Omit

    Suomi ohje olis kiva

  3. Peto75

    Helppokäyttöinen paketti. Tosin suomenkieliset ohjeet olisivat paikallaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *