Kuvaus
Sahtimallas Viking Malt
Viking Maltin sahtimallas on suunniteltu perinteisen sahdin valmistukseen. Se on valmiiksi rouhittu sekoitus pilsner-maltaita ja tummempia maltaita, joiden aromit ja ominaisuudet sopivat perinteiseen sahdinvalmistukseen. Yleiset käyttökohteet: sahti Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä on 100%. Testaa myös Lappon suklaasahtiresepti!
paljon asioita seurannut –
Tähän törmäsin jo nuorrapoikana Hämeessä, molemmnat naapurit tekivät sahtia. Kotioluen tekijä voi paahtaa näitä uunissa ruskeiksi valurautapannussa kahdessa erässä yhteensä vajaan kilon, kymmenen kilon erästä, tulee amber alea samalla maltaallla.
MV –
Liian hienoksi rouhittua, muuten hyvä.
mattispoika –
Palvelu oli hyvää ja toiminta nopeaa. Lisäksi tuote oli juuri niin hyvä kuin pitikin.
Jake_D –
Tavara on hyvänlaatuista ja siitä saa hyvää sahtia, jos osaa tehdä.
Mini (varmistettu kirjoittaja) –
Kaipaa ruista sekaan.
Late –
Hyvää tuli!
Janttu –
Nyt oli kyllä niin jauhoksi rouhittua ettei viittisi edes yhtä tähteä antaa. Meni panot aika vitturalleen tukkeutumisista. Aiemmin ollut bueno
jasjyr –
Hienosti toimii ja sahti maistuu. Ps. Hiukan kun ruista lisää, avot.
Saarijärven Poavo (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää sahtia sain aikaiseksi, käytin myös kaljamallasta antamaan väriä ja rukiista makua.
Jouni (varmistettu kirjoittaja) –
Tähän kymmenisen prosenttia ruismallasta sekaan niin hyvä tulee. Neljän viikon jälkeen on niin suun makuista.