Kuvaus
Zetolitellä vähennetään tai estetään rikin tuottamie virhemakuja oluessa, viinissä ja muissa käymistuotteissa. Zetoliteä on saatavilla kahtena erilaisena versiona, kuparijohdannaisena Zetolite 63:na ja sinkkipohjaisena Zetolite 65:na.
• Poistaa tai estää rikkipohjaisia virhemakuja.
• Parantaa hiivan kasvuvauhtia
• Estää käymisen hidastumista
• Parantaa käymisastetta
• Konsentroitua jauhetta, taloudellista käyttää
• Prosessiaine, ei lisäaine. Tuote ei jätä jäämiä lopputuotteeseen.
• Parantaa hedelmäisiä aromeja
Käyttö
Zetolite 63 sopii käytettäväksi jo käyneen tai kylmäkypsytyksessä olevan oluen kanssa, jossa on havaittavissa rikkiperäisiä sivumakuja. Zetolite 63:a lisätään yleensä 2 -3 grammaa / hehtolitra, saostettuna pieneen määrään steriiliä vettä tai tuotetta, varovaisesti sekoittaen. Annostus riippuu rikkiyhdisteiden määrästä.
Valmistajan tuotetietolomake – Zetolite 63.
Zetolite 65 lisätään vierteeseen käymisen alussa, sekoitettua pieneen määrään vettä tai vierrettä. Annostus 0,25 – 1 gramma / hehtolitra. Annostus riippuu rikkiyhdisteiden määrästä.
Valmistajan tuotetietolomake – Zetolite 65.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.