Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Punaviinipakkaus Chilean Malbec Winexpert Classic 23L

(1 tuotearvio)

69,95 

Tuotenumero 10025100 Tuoteryhmä Tags ,

Chileläinen Malbec on kuivan kuumassa ilmastossa kypsynyt voimakasluonteinen punaviini. Syvänpunainen, lähes musta viini, joka on tanniininen ja voimakasarominen. Sen aromeissa tumman suklaan, espersson, luumun, makean kirsikan ja tervan vivahteita. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat aineet, lisää vain vesi.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Viinin valmistuspakkaus – Malbec

Chileläinen keskitäyteläinen punaviini. Malbec-rypäleestä on tullut Etelä-Amerikan viinimaiden tunnetuimpia rypäleitä. Chileläinen Malbec on näistä lajikkeista tanniinisempia.

 • Makeus: 0 / 10
 • Runko: 3 / 5
 • Tammisuus: 2 / 3
 • Käymisaika n. 4 viikkoa
 • Valmista juotavaa 23 litraa
 • valmis viini noin 13%

Winexpert Winexpert sisältävät rypälemehutiivistettä aidoista lajikerypäleistä, jotka on huolella valittu edustamaan lajityyppiään. Viinit valmistuvat pullotuskäyttöön n. 4 viikossa, mutta niitä voi halutessaan kypsyttää pidempään. Valmis kotiviini on erittäin kätevä säilöä bag in box-pakkauksiin.

Pakkauksen sisältö:

Lisätiedot

Paino 10,5 kg

1 arvio tuotteelle Punaviinipakkaus Chilean Malbec Winexpert Classic 23L

 1. fabio (varmistettu kirjoittaja)

  Kuvauksen perusteella odotin jyrkempää, tämä on aika mehevä ja hilloinen, oikein miellyttävä.

  Yhdistin tämän ja samanlaisen pienemmän joista olisi tullut ohjeen mukaan 27,5l viiniä, pudotin nestemäärää 25,5l. Enempää ei kannata ”tiivistää” ettei mene tasapaino. Ostin myös RC-212 hiivan erikseen jotta saa vähän enemmän luonnetta, paketin mukana tuli EC-1118 joka on melko geneerinen ja neutraali. Pienemmän paketin mukana tuli joku nimetön hiiva ja tummapaahtoista tammipölyä, ison paketin mukana tuli tuo edellämainittu ja keskipaahtoista tammilastua. Käytin kaikki tammet käymisvaiheessa.

  Paketin ohjeita ei kannata noudattaa ihan 100% vaan ottaa itse selvää, erityisesti sulfaatti/sorbaatti sekoituksen tilalle kannattaa ostaa puhdasta sulfiittia. Kirkasteet myös turhia jos kypsyttelee pidempään ennen pullotusta. Kannattaa varata ainakin 3kk aikaa ennen pullotusta jos ei käytä kirkasteita ja säilöä viini kapeakaulaisessa carboy astiassa jotta hapettuminen minimoituu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *