Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Pullonkuivausteline FastRack 24

28,70 

Tuotenumero 51104700-bundle Tuoteryhmä

FastRack24 pullonkuivausteline 24 pullolle

 • Helppo käyttää
 • Erittäin hygieninen
FastRack 24 välilevy
2 × FastRack 24 välilevy

Varasto loppu

9,90 
FastRack 24 valumisastia
1 × FastRack 24 valumisastia

Varastossa

8,90 

Varasto loppu

Kuvaus

FastRack Pullonkuivausteline

Uudenlainen pullonkuivausteline, jossa pullojen säilyttäminenkin onnistuu kätevästi. Uudenlaisen muotoilun ansiosta pullon sisusta ei joudu kosketuksiin telineen kanssa, mikä parantaa huomattavasti hygieniaa. Lisäksi pullojen siirtely onnistuu näppärästi telineellä.

 • FastRack 48:lle pullolle (jolloin pullon max. ø 67mm)
 • Konepestävä
 • Pakkaus sisältää: 1 tippa-alusta, 2 pullotelinettä

Pullotelineitä voi lisätä tarpeen mukaan päälekäin useita.

Arviot

 1. Steffe

  Toimiva tuote, itse olen kuivannut Grolsch pulloja, jotka ovat vetoisuudeltaan 0,45l. Jos neljä pulloa haluaa samaan riviin laittaa (pätee isompia pullokokoja kuten itselläni on), kannattaa keskimmäiset laittaa ensin. Reunimmaiset pullot jäävät hieman ulospäin kallelleen, mutta pysyvät hyvin paikoillaan. Ongelmia kyseisen pullon kanssa tulee siinä kohtaa jos ja kun haluaa pinota kaksi fastrackia päällekkäin. Päällimmäinen fastrack ei olisi siinä tapauksessa suorassa, sillä se käyttää alemman fastrackin kulmissa olevia pulloja tukialustana. Mainio ratkaisu kaikinpuolin kunhan tuon sopivan pullokoon löytää tai kikkailee hieman mikäli nafti koko kyseessä.

 2. Aksu

  Laadukkaan oloinen tuote. Made in USA. Toimii. Pinoaminen päällekkäin vaatii tietysti ainakin kulmiin samankokoisetsamankorkuiset pullot.

 3. Melissa P

  Aivan loistava tuote. Tosin oltiin ajateltu sitä sampanjapulloille siiderintekoon ja ne on vähän liian läskejä tähän telineeseen. Saisivat kehittää niitäkin varten oman telineen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita