Kuvaus
Pektolaasi
Pektolaasi on entsyymi, jota käytetään paljon pektiiniä (hyytelöitymistä aiheuttava) sisältäviin viineihin ja hedelmämehuihin. Parantaa mehuisuutta ja vähentää sameutta. Pektolaasi sopii niin viineille, mehuille kuin siidereille.
Annostus:
- Sekoita pussin sisältö lasilliseen haaleaa vettä (n. 27 °C)
- Lisää käymisastiaan hiivan ja ravintosuolan kanssa
- Sekoita kunnolla
Jokainen 7 °C asteen pudotus lämpötilassa voidaan kompesoida tuplaamalla annostus. Vaikutusaika voidaan myös puolittaa tuplaamalla annostus. Entsyymeitä käytettäessä lisäysjärjestys on erityisen tärkeä sillä entsyymit vaikuttavat toisiinsa paljonkin.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.