Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Panimolaitteisto Simatec Top Modular

Tuotenumero 52103900 Tuoteryhmä

Simatec – laadukkaat panimolaitteistokokonaisuudet italiasta. Top Modular on täysautomaattinen panimolaitteisto, jonka kapasiteetti on suurimmallaan jopa 60 000 litraa vuorokaudessa. Täysin ohjelmoitava laitteisto skaalautuu helposti tarpeesi mukaan, sillä lähtökapasiteetti voidaan jopa nelinkertaistaa vain lisäämällä moduulitankkeja.

Tarjouspyyntö
Lähetä meille tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Kuvaus

Simatec Top Modular – täyautomaattinen, suurikapasiteettinen, modulaarinen panimolaitteisto

Top Modular on Simatecin lippulaiva, modulaarinen, automaattinen panimolaitteisto, jonka kokonaiskapasiteetti voi olla jopa 60 000 litraa vuorokaudessa. Top Modular on loistava valinta panimoille, jotka tavoittelevat kasvua – alkukapasiteetti on nelinkertaistettavissa vähäisin lisäpanostuksin.

Top Modularin arkkitehtuuri

Jokainen Top Modular -järjestelmä koostuu 1 – 4 mäskäys- ja keittoastiasta, joiden kapasiteetti on 6 – 48 hehtolitraa / tankki. Tankissa on integroitu sekoitusmela. Top Modular voidaan ottaa käyttöön vain yhden tankin kanssa, ja loput tankit voidaan lisätä koska tahansa myöhemmin. Näin Top Modular skaalautuu helposti kasvavan tuotannon mukana. Tehokas höyrylämmitys huolehtii tasaisesta ja laadukkaasta mäskistä ja keitosta. Höyry kiertää tankkien lämmitysvaipoissa, jotka ovat erilliset sekä tankin kartiopohjalle että lieriörungolle. Top Modularin keskellä on on erillinen huuhtelutankki, jonne mäski siirretään huuhdeltavaksi. Näin mäskäystankki voidaan nopeasti tyhjentää ja hyödyntää keittoa varten. Huuhtelu on tehokas ja saat enemmän irti maltaista. Vierteen jäähdytys tapahtuu kaksivaiheisella levylämmönvaihtimella. Ensimmäisessä vaiheessa vierre jäähdytetään vesijohtovedellä ja järjestelmän käyttöön saadaan esilämmitettyä vettä. Toisessa vaiheessa vierre jäähdytetään lähes jäisen ja tai glykolilisätyn veden avulla jopa 10 asteeseen. Koko laitteisto on helposti ohjelmoitavissa tankkikohtaisesti.

Lisätiedot

Paino 10000 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panimolaitteisto Simatec Top Modular”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita

No results found.