Kuvaus
Opal
Opal on kehitelty Saksassa Hüll:in alueella. Sitä voidaan käyttää sekä aromi- että katkerohumalana sen hyvän aromikkuuden ja alfa-happojen vuoksi. Opalin aromista voi löytää mausteisuutta, pippurisuutta,sitruksisuutta sekä pieniä vivahteita hedelmäisyydestä. Alfa-happo: 5-8% (indikatiivinen) Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi. Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.