Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Olutuute Passion Fruit Pilsner Bullet Brew 2,2 kg

(5 tuotearviota)

29,90 

Tuotenumero 10008500 Tuoteryhmä

Olutuute Bullet Brew Passion Fruit Pilsner 2,2 kg

 • ABV: n. 5,2%
 • Katkerot: IBU 32-38
 • Väri: Kultainen
 • Hiiva: American West Coast Ale
 • Kuivahumalat: Citra, Motueka
 • Pakkauksen lisäksi tarvitaan n. 1 kg panimosokeria tai vaalea mallasuutetta
 • Uutteesta valmistuu n. 23 litraa olutta

Tuote pakattu kaksoispussiin, eli pussissa on kaksi osastoa, toinen mallasuutteelle ja toinen hiivalle ja humalalle.

Varastossa

Kuvaus

Olutuute Bullet Brew Passion Fruit Pilsner 2,2 kg

Kultainen hedelmäpilsner ilmavalla, valkoisella headillä. Passionhedelmäinen aromi, jossa limen, sitruksen ja trooppisten hedelmien vivahteita. Maultaan raikas, kuiva, hedelmäinen, runsaan miellyttävä katkerointi. Sisältää passionhedelmäuutetta.

Lisätiedot

Paino 2,5 kg
Oluttyyli

Vaalea lager / Pale lager

5 arviota tuotteelle Olutuute Passion Fruit Pilsner Bullet Brew 2,2 kg

 1. Yngve Andersson

  Super…

 2. Marko K

  Oikein hyvä ensimäinen kosketus oluen tekoon uutteesta. Selkeät ohjeet ja jännittävä kuivahumalointi. Lopputuote todella onnistunut ?Kesäolut?.

 3. Mallasmestari (varmistettu kirjoittaja)

  Mun ensimmäinen olut minkä olen kuivahumaloinut. Maussa en nyt ihan passiohedelmää maistanut, mutta joku kevyt hedelmäinen vivahde siinä oli. Humaloin olutta 48h ja se oli sopivan pitkä jakso. Yleensä kaikki IPA ja APA hommat jää ostamatta juuri tuon vahvan humalan maun takia, mutta tässä se oli just sopiva. Tästä rohkaistuneena sitä uskaltaa kokeilla jotain hiukan eksoottisempiakin oluita.

  • lappo-olli

   Kiitos palautteesta!

 4. Galaxy (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät humalalajikeet käy hyvin yhteen passiohedelmän kirpsakan tuoksun ja maun kanssa. Ajan kanssa vaan paranee. Ostan toisenkin kerran.

 5. Pauli A (varmistettu kirjoittaja)

  Pilsner, muttei samantien.
  Tein mökille syystalkoisiin tätä kokeeksi erän ja samalla tain River Runners APA-kopion. Uutteen seurana vaalea spraymallas ja kävi huoneenlämmössä todella iloisesti. Onneksi 25l käymispullon alla oli varalta pyyhe, jotta kuohunut vaahto imeytyi siihen eikä parkettiin. Käymisen päätytyttä kuivahumala oli neljä päivää. Kegitin, annoin lepäillä viikon, gelatiinillä ja kylmällä sakat pohjalle, lappoaminen toiseen kegiin ja hiilihapotus. Talkoissa ei juurikaan ollut eroa APA:n kanssa ja passio maistui vain aavistuksen.
  Talkoilta olutkegeihin jäi juotavaa ja nostin kegit mökin ulkovarastoon. Rovaniemellä kelit pyöri seuraavat pari viikkoa melko vilpoisina ja muutamana yönä pikku pakkanenkin. Nyt laittaessani mökin talvikuntoon tuli laskettua olutta tuoppiin ja tämä olut oli aivan toisenlainen. APAmaisuus oli kadonnut ja maistui kuten pilsnerin kuuluu. Passiokin maistui nyt selvemmin. Vaatii ainakin muutaman viikon tekeytymisen, ennenkuin on mitä kuuluu olla ja lopputulos sangen hyvää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *