Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Oluthiiva Citrus Ale (A20) Imperial Yeast

(1 tuotearvio)

17,50 

Tuotenumero 20304400 Tuoteryhmä
  • Nestemäinen oluthiiva
  • Pussissa 200 miljardia solua!
  • Villihiivakanta – sopii brettatyylisille oluille
  • Yksi pussi per n. 18,9 litraa (5 US gal) vierrettä
  • Säilytetään kylmässä, suositus alle 4,5C

POistuu valikoimasta, vaihtoehtoinen kanta: WLP644.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Oluthiiva Citrus Ale (A20) Imperial Yeast

Vapauta sisäinen oluthifistelijäsi! Nyt saatavilla laadukkaat nestemäiset oluthiivat kotikäyttöön suoraan Portlandista, Oregonista! Imperial Yeast Citrus Ale (A20) on villimpi hiivakanta, joka tuottaa korkeissa käymislämpötiloissa reippaasti estereitä ja erityisesti sitruunan ja appelsiinin aromeita, höystettynä trooppisella hedelmällä. Villiydestään johtuen Citrus tuottaa Brettanomyces –tyylistä aromaattisuutta sitä turvallisemmin. Tässä nestehiivassa on poikkeuksellisesti 200 miljardia hiivasolua per pussi! Huom! Säilytä hiiva jääkaapissa! Hiivapussi toimitetaan kylmäpakkausten kanssa, käytä hiiva heti tai siirrä se jääkaappiin odottamaan käyttöä. Tarkemmin:

  • Käymislämpötila: 16-21C, (60-70F)
  • Flokkulaatio: Keskitaso-korkea
  • Käymisaste: 73-77 %
  • Villihiivakanta – sopii brettatyylisille oluille
  • 155 ml, 200 miljardia hiivasolua per pussi
  • Yksi pussi riittää n. 18,9  litralle (5 US-gal)

Kaikki Imperial Yeast -hiivat ovat USDA-sertifioituja luomutuotteita, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty synteettisiä tai määöljypohjaisia kemikaaleja tai GMO-raaka-aineita.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
valmistaja

Imperial Yeast

hiiva-tyyli

Ale

hiiva-muoto

Nestehiiva

hiivat-käymisaste

72 %, 78 %

hiivat-käymislämpötila

16 ° C, 21 ° C

hiivat-flokkulaatio

Keskiaste-korkea

hiivat-abv

10 %

Oluttyyli

Brett / Sour / Wild Ale

1 arvio tuotteelle Oluthiiva Citrus Ale (A20) Imperial Yeast

  1. Jamppa

    Aivan mahtava hiiva jonka luomat aromit jo itsessään tekevät oluesta spesiaalin.
    Flokkulaatio on näistä infoista poiketen matala.
    Hiiva käy erittäin hitaasti, jenkkilän isot pojat kertoivat että 20vrk käyminen on aivan normaalia.
    Itselläni käymisen loppuun meni 47 vuorokautta, vaikka nostin käymislämpötilan viikon jälkeen 20 asteesta 24 asteeseen. Hiiva kestää 27 celsiuksen lämpötilaa ja mitä korkeammalla sen antaa työskennellä, sen enemmän estereitä hiiva olueen antaa. Mahtava funkahtava hiiva, jonka twisti oluen vanhentuessa valitettavasti vaimenee ja tasapainoittuu, tosin näin tehden tekee hiivasta vieläkin mielenkiintoisemman. Drink it fresh or let it age, or do them both. Then repeat!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *