Kuvaus
Ohramallas Crisp No19 Floormalted Maris Otter
Crisp Malting Groupilla on pitkä perinne laadukkaiden lattiamaltaiden tuottamisessa. Perinne jatkuuedelleen, ja mallasta valmistetaan yhä Great Rydburghin kylässä sijaitsevassa No.19-lattiamallastamossa. Valmistamme pieniä eriä käsintehtyä mallasta tekniikoilla, jotka ovat peräisin 1870-luvulta – ajalta jolloin mallastuslattiat rakennettiin. Lattiamallastamomme on yksi harvoista edelleen Britanniassa toimivista lattiamallastamoista, ja oluen valmistajat ympäri maailmaa ylistävät sen tuottamaa mallasta. Floor malted Maris Otter® on tyypillinen ale-mallas. Perinteisestä luonteestaan huolimatta No.19:ssa valmistettua mallasta koskevat samat tiukat prosessi- ja laadunvalvontamenetelmät kuin moderneissa mallastuslaitoksissamme valmistettuja maltaita.
Lue tästä lisää Maris Otter-maltaasta
Tyypillinen analyysi
Ominaisuus | Arvo |
---|---|
Kosteus % | Enintään 3,5 % |
Uute % | Vähintään 81,5 % |
Väri | 5,5 – 7,5 EBC |
Proteiineja % | 8 – 10 % |
Vapaata typpeä % | 43 – 48 % |
Diastaattinen voima | 140 min Wk |
Suurin suositeltu osuus mallaspohjasta | 80 – 100 % |
Valmistajan tuotesivu Crisp Malting Co valmistaa myös pieniä määriä jo yleisestä kaupallisesta käytöstä poistuneita ohramaltaita perinteisistä ohralajikkeista ja ylläpitää niiden avulla brittiläisen oluenvalmistuksen runsasta ja monipuolista historiaa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.