Kuvaus
Vaalea lagermallas Crisp Lager Malt
Brittiläinen näkemys mannermaisesta pils-maltaasta. Korkea proteiinipitoisuus yhdistettynä runsaaseen vapaaseen typpeen takaavat hyvän entsyymitoiminnan. Lager soveltuukin perusmaltaaksi kun reseptiin kuuluu paljon mallastamattomia ainesosia. Lager Malt tunnetaan myös nimellä Europils.
Tyypillinen analyysi
Ominaisuus | Arvo |
---|---|
Kosteus % | Enintään 4,5 % |
Uute % | Vähintään 81,5 % |
Väri | 2,8 – 4 EBC |
Proteiineja % | 9,4 – 11 % |
Vapaata typpeä % | 38 – 42 % |
Diastaattinen voima | 200 min Wk |
Suurin suositeltu osuus mallaspohjasta | 80 – 100 % |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.