Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Ohramallas Crisp Extra Pale Maris Otter

2,30 /kg

Tuotenumero 40202200 Tuoteryhmä Tags , , ,

Erittäin vaalea, neutraalin maltainen ja makea perinteinen perusmallas Iso-Britanniasta. Crisp Malting Groupin aito Maris Otter Extra Pale sopii täydellisesti pohjamaltaaksi kaikkiin vaaleisiin ale-oluisiin tai täydentämään lager-tyylien runkoa värin kärsimättä.

 

Varastossa

Ostomäärä Yksikköhinta
Kun ostat 25 kg tai enemmän 2,19 

Kuvaus

Brittiläinen vaalea perusmallas Crisp Extra Pale Maris Otter

Aito Iso-Britannialainen perusohramallas. Tavallista Maris Otteria vaaleampi väri tekee siitä monipuolisen pohjamaltaan sekä vaaleille ale-oluille että täyteläisimmille ale-tyyleille. Maltaassa on puhdas, tasalaatuinen maku, joka antaa oluen vivahteikkuuden elää vapaasti. Erinomaiset käymisominaisuudet ja laadukas valmistusprosessi takaavat maukkaan, juotavan lopputuloksen.

Lue tästä lisää Maris Otter-maltaasta 

Tyypillinen analyysi

Ominaisuus Arvo
Kosteus % Enintään 4,5 %
Uute % Vähintään 81,5 %
Väri 2,8 – 4 EBC
Proteiineja % 8 – 10,3 %
Vapaata typpeä 43 – 48 %
Diastaattinen voima 150 min WK
Suurin suositeltu osuus mallaspohjasta 100 %

Valmistajan tuotesivu

Perinteikästä mallasta

Maris Otter® -lajiketta on kasvatettu mallastukseen yli 45 vuoden ajan, ja sen kyky tuottaa tasalaatuista, käsiteltävää ja hyvänmakuista mallasta vuodesta toiseen on ainutlaatuinen. Crisp Malting Group on kehittänyt erittäin vaalean (extra pale) Maris Otter® -maltaan. Se kehitettiin alun perin perinteisissä panimoissa valmistettavaa vaaleampaa olutta varten. Näissä panimoissa korkeamman muunteluasteen merkitys korostui niin tehokkaan talteenoton kuin panimon suorituskyvyn näkökulmasta isotermistä mäskäysprosessia käytettäessä. Maltaassa on tyypillisesti kohtuullinen typpi/proteiini-pitoisuus, ja sen kohtuullinen tai korkea muunteluaste aromeineen ja väreineen sopii hyvin lager-oluiden ja muiden vaaleiden oluiden, kuten Golden ale -oluiden valmistukseen.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mallas-mallastamo

mallas-tyyppi

mallas-väri

2 EBC, 4 EBC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohramallas Crisp Extra Pale Maris Otter”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *