Kuvaus
Dekstriinimallas Crisp Dextrin
Crisp Malting Groupin dekstriinimallas on vähemmän muunneltu mallas. Se toimii lähteenä yhdisteille, joilla on suurempi molekyylipaino. Se taas tuottaa olueen positiivisia ominaisuuksia, kuten lisää täyteläisyyttä ja parantaa suutuntumaa sekä vaahdon laatua. Dextrin Malt -mallasta kannattaa erityisesti käyttää yhdessä muunnellun Extra Pale Malt-maltaan kanssa, kun valmistetaan Golden ale tai pilsner-tyyppisiä oluita. Dextrin Malt -maltaan vaalean värin ansiosta sen osuuden voi nostaa jopa 10 %:iin ilman, että se vaikuttaa lopputuotteen väriin. Kun taas käytetään vaaleampaa Cara-tuotetta paremman aistikokemuksen takaamiseksi, voidaan Dextrin Malt -mallasta käyttää korvaavana tuotteena suoraan. Lopputuoteominaisuuksiensa lisäksiDextrin Malt -mallas hyödyttää oluenvalmistajia kustannussäästöillä Cara-tuotteisiin verrattuna.
Tyypillinen analyysi
Ominaisuus | Arvo |
---|---|
Kosteus % | Enintään 7 % |
Uute % | Vähintään 80 % |
Väri | 2,2 – 3,3 EBC |
Proteiineja % | 8,8 – 12,5 % |
Vapaata typpeä | 30 – 40 % |
Suurin suositeltu osuus mallaspohjasta | 5 – 15 % |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.