Kuvaus
Vaalea perusohramallas Crisp Best Ale Malt
Norfolkissa kasvatettu kaksirivinen talvimallasohra tunnetaan parhaana raakamateriaalina perinteiselle ale-maltaalle. Matalaproteiininen ohra saadaan paikallisilta viljelijöiltä, jotka toimivat yhteistyössä ABC Grower Groupin kautta Crisp Malting Groupin kanssa. Nämä viljelijät ovat pätevöityneet parhaimmiksi mallasohran kasvattajiksi. Mallastuksen aikana tynnyrin korkea kosteuspitoisuus ja idätysajan sekä -lämpötilan tasapaino takaavat tasalaatuisen maltaan. Crisp Malting Group Best Ale Malt sopii perinteiselle ale-oluelle tyypilliseen mäskäykseen ja pintakäymiseen, mutta se sopii hyvin myös ale-oluiden valmistukseen moderneilla tekniikoilla.
Tyypillinen analyysi
Ominaisuus | Arvo |
---|---|
Kosteus % | Enintään 3,5 % |
Uute % | Vähintään 82 % |
Väri | 5,5 – 7,5 EBC |
Proteiineja % | 8,8 – 10,3 % |
Vapaata typpeä | 43 – 48 % |
Diastaattinen voima | 140 min WK |
Suurin suositeltu osuus mallaspohjasta | 100 % |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.