Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Nestehiiva Wyeast 5335 Lactobacillus buchneri

19,90 

Tuotenumero 20504500 Tuoteryhmät ,

Laadukas nestemäinen oluthiiva.



Tilaustuote

Kuvaus

Maitohappobakteeri Wyeast 5335 Lactobacillus

Lactoballicus maitohappobakteeri tuottaa maltillisen määrän happamuutta ja sitä löytyykin useista oluttyyleistä mm. Gueuze, Lambics, Sour Brown Ales ja Berliner Weisse. Lactoballicussia käytetään aina yhdessä oluthiivan tai villihiivan kanssa. Sitä suositellaan käytettäväksi lisäksi alle 10 IBU:n vierteissä / oluissa.

  • Käymislämpötila: 15-35 °C

Oluttyylit:

Berliner Weisse
Flanders Brown Ale / Oud Bruin
Flanders Red Ale
Fruit Lambic
Gueuze
Straight (Unblended) Lambic

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
valmistaja

Wyeast

hiiva-tyyli

Bakteerit

hiiva-muoto

Nestehiiva

hiivat-käymislämpötila

15 ° C, 35 ° C

Oluttyyli

Berliner Weisse, Flanders Red, Lambic / Gueuze, Oud Bruin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nestehiiva Wyeast 5335 Lactobacillus buchneri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *