Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Nestehiiva Wyeast 3763 Roeselare

19,90 

Tuotenumero 20504000 Tuoteryhmät ,

Lambic-tyyppisten oluiden valmistukseen suositeltu hiivalajike, jonka profiili on kompleksinen ja maanläheinen, ja jossa hapankirsikan happamuus erottuu selvästi. 

Tilaustuote

Kuvaus

Nestehiiva Wyeast 3763 Roeselare

Lambic-tyyppisten oluiden valmistukseen suositeltu hiivalajike, jonka profiili on kompleksinen ja maanläheinen, ja jossa hapankirsikan happamuus erottuu selvästi. Tulee kypsyttää 18 kuukautta täyteläisen makuprofiilin ja happoisuuden saavuttamiseksi. Belgialaistyylisestä ale-hiivasta, sherry-hiivasta, kahdesta Brettanomyces-hiivasta ja Lactobacillus- sekä pediokokki-bakteerista syntyy loistava makuyhdistelmä oluille, joita valmistetaan Hollannin Länsi-Flanderissa. Viljelmien kasvattamista ei suositella, sillä yksittäisten ainesosien suhteet voivat muuttua. Sekoituksesta tulee hyvin kuivaa olutta, sillä erilaiset viljelmät käyvät erittäin hyvin. Näin käytät Wyeast XL Activator -hiivapakettia (englanniksi)

  • Flokkulaatio: Vaihteleva
  • Käymisaste: 80%
  • Käymislämpötila: 18-30 °C
  • Alkoholinkestävyys: 11%

Oluttyylit:

Flanders Brown Ale/Oud Bruin Fruit Lambic Gueuze Straight (Unblended) Lambic

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
valmistaja

Wyeast

hiiva-tyyli

Ale

hiiva-muoto

Nestehiiva

hiivat-käymisaste

80 %

hiivat-käymislämpötila

18 ° C, 30 ° C

hiivat-flokkulaatio

Korkea, Keskiaste-korkea, Keskiaste, Matala-keskiaste, Matala

hiivat-abv

11 %

Oluttyyli

Flanders Red, Lambic / Gueuze, Oud Bruin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nestehiiva Wyeast 3763 Roeselare”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *