Kuvaus
3278 Belgian Lambic Blend Tässä sekoituksessa on Lambic-tyyppisten oluiden valmistuksessa tarvittavia tärkeitä hiiva- ja bakteerikantoja. Belgialaistyylisestä ale-hiivasta, sherry-hiivasta, kahdesta Brettanomyces-hiivasta ja Lactobacillus- sekä pediokokki-bakteerista syntyy loistava makuyhdistelmä oluille, joita valmistetaan Hollannin Länsi-Flanderissa. Viljelmien kasvattamista ei suositella, sillä yksittäisten ainesosien suhteet voivat muuttua. Sekoituksesta tulee hyvin kuivaa olutta, sillä erilaiset kannat käyvät erittäin hyvin. Näin käytät Wyeast XL Activator -hiivapakettia (englanniksi)
- Flokkulaatio: Vaihteleva
- Käymisaste: 70-80%
- Käymislämpötila: 17-24 °C
- Alkoholinkestävyys: 11 %
Oluttyylit:
Flanders Red Ale Fruit Lambic Gueuze Straight (Unblended) Lambic
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.