Kuvaus
Sigmund’s Voss Kveik – WLP520
Perinteisesti käytetty Norjalaisiin farmhouse aleihin, mutta sopii myös moneen muuhun oluttyyliin. Tämä kveik kanta on nopea käymään ja käymisaste on lisäksi korkea. Näistä huolimatta myös flokkulaatio on korkeaa. Sigmund’s Voss Kveikin käymislämpötila-alue on erittäin laaja alkaen 21ºC asteesta ja päättyen 38ºC asteeseen. Tätä kveikkiä voi käyttää näissä lämpötiloissa ilman merkittävää muutosta makuprofiiliin. Viileässä käyminen on kuitenkin hieman hitaampaa, joten suosittelemme käyttämään hiivaa korkeammissa lämpötiloissa (32-38ºC).
- Flokkulaatio: Keskitasto – korkea
- Käymisaste: 78-83%
- Alkoholinkesto: 10 – 15 %
- STA1: Negatiivinen
- Käymislämpötila: 21-38 °C
- 1 pussi / 19 l vierrettä (5 gallonaa)
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.