Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Mäskäyslaite Brewtools B80pro

2494,99 

Tuotenumero 52200100 Tuoteryhmä Tag

Brewtoolsin upea B80pro on kestävä ja erittäin laadukas protason mäskäyslaite vaativalle harrastajalle. Laitteessa on useita mäskäystä helpottavia toimintoja ja tekniikkaa. Muista tilata myös Brewtools varustepaketti, jotta saat laitteesta kaiken tehon irti!

Tilaustuote

Kuvaus

Keskeiset ominaisuudet

– 90 l säiliön tilavuus ja 20 kg mallaskapasiteetti – 30-80 litran keittotilavuus – 6kW lämmitysteho (2x3kW) kahdella verkkotulolla nopeuttaa kuumenemista ja kiehumista. – Korkea tarkkuus kahdella digitaalisella anturilla. – Kartiomainen pohja, jossa keskellä tyhjennys nopeaa ja helppoa puhdistamista varten. – Tehokas ohjausjärjestelmä, jossa on 7″ kosketusnäyttö, Wifi ja Bluetooth 4.2.

Miksi Brewtools B80Pro?

80prossa on 80 litran keittokapasiteetti ja noin 20 kg mallaskapasiteetti. Se on varustettu tehokkaalla pumpulla, jota voidaan ohjata kosketusnäytöltä. Huuhteluvesi kierrätetään ylös keskiputken kautta ja pumppu on asennettu Tri-Clamps-kiinnittimien avulla, joten se on erittäin helppo poistaa myös säiliön ollessa täynnä. Mallasputkessa on taittuvat salvat, jotka lukittuvat nostettaessa paikoilleen. Näin voit nostaa mallasputkea molemmin käsin ilman pelkoa sen putoamisesta. Huuhteluvesi tulee mallasputken päästä ja levittäytyy tasaisesti mäskin päälle. Tämä tekee huuhtelusta erittäin helppoa. B80prolla mäskäyksen jälkeen sinun ei koskaan tarvitse kääntää sitä ylösalaisin puhdistusta varten. Keskiputki irrotetaan helposti, ja voit helposti puhdistaa yksikön, ja putki tyhjennetään suoraan ämpäriin tai viemäriin. B80Pro on Clean-in-Place valmis, joten voit kiertopestä sen säästääksesi aikaa ja puhdistuskemikaaleja. Järjestelmässä on kaksi digitaalista lämpötila-anturia – yksi säiliön pohjassa ja toinen ennen pumppua. Anturit voidaan kalibroida yksilöllisesti tarkkuuden varmistamiseksi. Antureiden tarkkuus on ±0,1°C. Laitteeseen on myös mahdollista liittää kolmas anturi (lisävaruste) valvomaan vastavirtajäähdyttimestä palaavan vierteen lämpötilaa. Tehokkailla 1,6kW lämmityselementeillä saavutetaan 3,2 kW kokonaisteho (230 V), jolloin veden tai vierteen lämmitys on erittäin nopeaa. Kiehumisen aikana PID-järjestelmä poistuu käytöstä ja voit säätää tehoa täydellisen pyörivän kiehumisen saavuttamiseksi. Voit myös säätää kunkin verkkotulon maksimivirran arvoon 10, 13, 15 ja 16 ampeeria varmistaaksesi, että sulake ei koskaan pala. Kaikki liitännät ovat 34 mm:n Tri-Clamp-liittimille suunniteltuja, jolloin liitokset ovat kestäviä, turvallisia ja vuotamattomia. Vakiovarusteena järjestelmä toimitetaan yhdellä 3-suuntaisella venttiilillä. Kaikki käytettävät letkut ovat 16 x 25 mm elintarvikelaatuista silikonia. Ohjausjärjestelmä on korkealaatuista elektroniikkaa. Ohjelmistoa parannetaan jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, jotka saat käyttöösi helposti WiFI-yhteyden avulla. Huomaathan, että käsinkoottuina laitteena B80Prossa voi olla pieniä kosmeettisia eroavaisuuksia. Nämä eivät vaikuta laitteen toimintaan.

Lisätiedot

Paino 35 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mäskäyslaite Brewtools B80pro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *