Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Mäskäyslaite Brew Monk 30 litraa

(10 tuotearviota)

459,00 

Tuotenumero 50800800 Tuoteryhmä Tags ,

Brew Monk All-in-one -mäskäysjärjestelmä: mäskää, suodata ja keitä vierteesi yhdellä laitteella!

 • Täysin uudistutettu ohjauspaneeli, mallaspiippu ja bazooka-suodatin.
 • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • Integroitu pumppu
 • Digitaalinen, tarkka lämpötilaohjaus
 • Ohjelmoitava mäskäys jopa yhdeksällä vaiheella

Tulossa varastoon arviolta: Maaliskuu 2023

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Brew Monk all-in-one -mäskäysjärjestelmä

Laadukas all-in-one -järjestelmä mäskää, suodattaa ja keittää vierteesi. Brew Monk on automaattinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu järjestelmä, jolla mäskäät jopa 30 litraa vierrettä kerralla. Digitaalinen näyttö ja ohjelmoitava ohjain helpottavat mäskin etenemisen seuraamista. Integroitu mallaspiippu terässuodattimin pitää huolen mäskin suodattamisesta. Tehokas, 2500 watin lämmityselementti keittää vierteesi nopeasti. Tuoteessa:

 • Tilavuus: 30 litraa vierrettä (kokonaistilavuus 40 litraa)
 • Korkeus 57,5cm, leveys 35cm
 • Ruostumatonta terästä 304
 • Lämmitysteho säädettävä 100 – 2500W, 100W askelin
 • Mallaspiipun kapasiteetti 8kg, piipussa säädettävät suodattimet ja irroitettava nostokahva
 • Integroitu kierrätysputki ja venttiili sekä magneettipumppu
 • Ohjelmoitava ohjaysyksikkö näytöllä, ohjelmoitavissa jopa yhdeksän vaihetta
 • Ohjelmoitava hälytys/muistutus
 • Lämpötila 25 – 100°C, 0,1°C tarkkuudella
 • Humalasuodatin bazooka
 • Lasinen kansi mäskin valvontaa varten
 • Palloventtiili puolen tuuman hanalla
 • 220V, 50Hz

 

Lisätiedot

Paino 13 kg

10 arviota tuotteelle Mäskäyslaite Brew Monk 30 litraa

 1. T-dog

  Erinomainen laitos. Nyt noin 15 erää tällä duunannut. Brewfatherin appia käyttämällä löytyy melkeinpä suoraan oikea laiteprofiili (Käytännössä sama kuin brewster beacon 30l). Osuu speksit pienillä omilla säädöillä toistuvasti tarkasti oikein. Kätevää kun pystyy samassa kattilassa mäskäämään, keittämään, huuhtelemaan ja jäähdyttämään. Kannattaa muuten se lämpömittari kalibroida. Itsellä näytti 1c liian alhaista lämpötilaa, mikä johti siihen että mäskäsin liian kovalla lämpötilalla. Jäi parin erän fg turhan korkeaksi.

  Kestävyys laitteella vaikuttaisi olevan hyvä. Jää nähtäväksi kuinka todellisuudessa pidemmässä juoksussa sitten kestää. Itse pystyy ymmärtääkseni suuren osan mahdollisista vioista fiksaamaan, joten ei sekään huoleta.

  Grainfatheriin verrattuna saa varmasti yhtä hyvää bisseä jos tietää mitä tekee ja prosessi kunnossa. Grainfather saattaa olla käyttömukavuudeltaan ja laadukkuudeltaankestävyydeltään himpun parempi, mutta ei riittänyt itselleni syyksi maksaa yli tuplahintaa All-in-one -systeemistä. Tämäkin joka tapauksessa iso päivitys perus pussmäskäysmeiningeistä uunissasaunassa ja mahtuu pienemmässäkin kämpässä olutta tekemään.

 2. Mardu

  Tämä on niille jotka eivät pysty Grainfatherin hintaa perustelemaan kotiväelleen. Itsellä takana 5 ihan hyvin sujunutta panoa. Tunti on tipahtanut aikaisemmasta panopäivästä pois. Noin 12 litran satsi on pienin mitä olen onnistunut laitteella tekemään. Watti tehot ovat hyvät. Laite on suht tukeva. Sparge arm camlock-kiinnitys on toimiva. Muut kehuvat puhdistamista, mutta itse koen sen aika työlääksi että saa kunnolla kaikki moskat pois pumpusta ja putkista. Bazooka suodatin on aivan turha koska on tukossa vähäisistäkin humalapelleteistä. Parempi tehdä whirlpool ja antaa vain mujujen rauhassa laskeutua pohjalle. Mallaspiipun putki on heppoinen teleskooppihärveli. Myös ohjausyksikkö on käytettävyydeltään ja äänimailmaltaan DDR henkinen. Kuitenkin, hintalaatu huomioiden suosittelen tätä laitetta niille jotka haluavat kehittää prosessiaan eivätkä halua maksaa tuplasti GF:sta.

 3. Jenni

  Onpa kätevä ja helppokäyttöinen! Tämä on tukeva ja hyvin tehty, vaivaton myös puhdistaa. Neljäs olut porisee tällä hetkellä laitteessa, eikä kertakaikkiaan olla keksitty Brew Monkista mitään valittamisen aihetta.

 4. Baron

  Erittäin helppokäyttöinen ja helposti puhdistettava kapistus. Lämpötilakontrolli mäskäyksessä ei kuitenkaan ole kaikista tarkin pienilläkään tehoasetuksilla, mutta hyvää olutta tällä on silti tullut. Ehdottomasti hintansa arvoinen ostos.

 5. Jari N

  Juuri sellainen kuin pitikin, ja toimitus oli nopea.

 6. Iiro Toivonen (varmistettu kirjoittaja)

  Siirtyminen normaalista kattilasta tähän laitteeseen on helpottanut oluen tekemistä todella paljon.

 7. Ville Mäkelä (varmistettu kirjoittaja)

  Vaihdoin rikki menneen Brewfermin tähän ja voi pojat jos oisin jo kotipaneskelu-uran alussa tiennyt mikä ero tämän ja perinteisemmän vehkeen välillä on niin tuo väliin jäänyt reipas 200€ ei ois tuntunut kyllä missään!
  Erinomainen laite. Pumpun ansiosta mäskäyslämpö pysyy tasaisempana myös viileällä kelillä ulkona käyttäessä ja sehän tarkoittaa vain parempaa olutta!
  Pieni ”miinus” on se, että tällä ei voi tehdä alle 10 litran eriä ollenkaan ja nekin menee sitten no-spargella, mutta mitäpä tuosta?

 8. Petra Loikas (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen laite kotimäskäilyyn. Nopea ja tarkka veden lämmitysjärjestelmä takaa tasaiset mäskäyslämpötilat. Keitellessä tulee vähän höyryjä kämppään, mutta se ei laitteen vika. Suosittelen hyvin ilmastoitua huonetta tai ulkotilaa keittelyä varten.

 9. Petra Loikas (varmistettu kirjoittaja)

  Helppokäyttöinen laite jopa tällaisen tätimäskääjän käyttöön. Kova peseminen osissa, mutta onneksi kaikki osat saa purettua pesua varten.

 10. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikin puolin kehumisen arvoinen laite.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *