Kuvaus
Lallemand WildBrew Helveticus Pitch
Monikäyttöinen lactobacillus helveticus -kanta, joka sopii useimmille hapanoluttyyleille, mutta tuottaa erityisesti korkeissa lämpötiloissa voimakkaita sitruksisia aromeja. Erittäin helppokäyttöinen Helveticus Pitch on äärimmäisen tasalaatuinen kanta, jolla tuotat yhdenmukaista happamuutta erästä toiseen. SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ Käyttö: Optimilämpötilassa 30 – 40°C Wildbrew Pitch:
- Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
- Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
- Annostus 10 g / hl
Mikrobiologia:
- Lactobacillus helveticus -kanta
- Elinkelpoista bakteeria > 10^10 CFU/g
- Kuiva-aineita > 92%
- Koliformeja < 10^2 CFU/g
- Etikkahappobakteereja < 10^4 CFU/g
- Homeita < 10^3 CFU/g
- Hiivoja < 10^3 CFU/g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.