Kuvaus
Fermentis SafSour LP-652
Hedelmäinen, trooppinen ja sitruksinen makuprofiili kattilahapatettaviin oluisiin. Tämä helppokäyttöinen ja turvallinen matihappobakteerikanta hapattaa vierteesi 24 – 36 tunnissa.
Sopiii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild ja Sour IPA -tyyleille. SafSour on varma, puhdas ja helppokäyttöinen tapa hapanoluen valmistukseen.
SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ
Käyttö:
Annostus 10 g / hehtolitra. Lisää humaloimattomaan vierteeseen 37 °C
Optimilämpötilassa 30 – 40°C Sour Pitch:
- Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
- Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
- Tuottaa sitruksista, kirpeää hedelmäistä aromia.
Mikrobiologia:
- Sisältää: Lactobacillus plantarum Lp652; Maltodekstriini
- Elinkelpoista bakteeria: > 1011 CFU/g
- Bakteereja kaikkiaan: < 10000 CFU/g
- Etikkahappobakteereja: < 1000 CFU/g
- Coliform: < 1000 CFU/g
- Homeita: < 1000 CFU/g
- Villihiivoja ei-Saccharomyces: Hiivoja < 1000 CFU/g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.