Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Maitohappobakteeri Fermentis Safsour LP-652

92,43 

Tuotenumero 20115100 Tuoteryhmät , Tag

Fermentiksen kattilahapatukseen sopiva maitohappobakteerikanta, joka on aromaattisesti neutraali ja antaa tilaa käymishiivan tuottamille mauille.

Varastossa

Kuvaus

Fermentis SafSour LP-652

Hedelmäinen, trooppinen ja sitruksinen makuprofiili kattilahapatettaviin oluisiin. Tämä helppokäyttöinen ja turvallinen matihappobakteerikanta hapattaa vierteesi 24 – 36 tunnissa.

Sopiii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild ja Sour IPA -tyyleille. SafSour on varma, puhdas ja helppokäyttöinen tapa hapanoluen valmistukseen.

SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

Käyttö:

Annostus 10 g / hehtolitra. Lisää humaloimattomaan vierteeseen 37 °C

Optimilämpötilassa 30 – 40°C Sour Pitch:

  • Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
  • Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
  • Tuottaa sitruksista, kirpeää hedelmäistä aromia.

Mikrobiologia:

  • Sisältää: Lactobacillus plantarum Lp652; Maltodekstriini
  • Elinkelpoista bakteeria: > 1011 CFU/g
  • Bakteereja kaikkiaan: < 10000 CFU/g
  • Etikkahappobakteereja: < 1000 CFU/g
  • Coliform: < 1000 CFU/g
  • Homeita: < 1000 CFU/g
  • Villihiivoja ei-Saccharomyces: Hiivoja < 1000 CFU/g

Valmistajan tietosivu

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
valmistaja

Fermentis

hiiva-tyyli

Bakteerit

hiiva-muoto

Kuivahiiva

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maitohappobakteeri Fermentis Safsour LP-652”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.