Kuvaus
Fermentis SafSour LB – 1 – neutraali bakteerikanta kattilahapatukseen
LB-1 on lactobacillus brevis -kanta, joka on omalta maultaan erittäin neutraali. Se sopii erinomaisesti sellaisten hapanouiden valmistukseen, joissa halutaan antaa tilaa käymishiivan aromiprofiilille.
SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ
Käyttö:
Annostus 10 g / hehtolitra. Lisää suoraan humaloimattomaan vierteeseen 32 °C lämpötilassa.
LB-1:n keskeisiä ominaisuuksia:
- Toimii parhaiten lämpötilavälillä 27 – 37 °C
- Laskee vierteen pH:ta yleensä 36 – 48 tunnissa
- Saavutta lopullisen pH:n välillä 3,6 – 3,9
- Tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoja
- Sietää isoalfahappoja erittäin huonosti
Mikrobiologia:
- Sisältää: Lactobacillus brevis; Maltodekstriini
- Elinkelpoista bakteeria: > 1,5×1011 CFU/g
- Etikkahappobakteereja: < 1000 CFU/g
- Coliform: < 100 CFU/g
- Homeita: < 1000 CFU/g
- Villihiivoja ei-Saccharomyces: Hiivoja < 1000 CFU/g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.