Kuvaus
Lallemand WildBrew Sour Pitch
Puhtaan sitruksinen makuprofiili sopii erinomaisesta perinteisille ja moderneille hapantyyleille. Optimilämpötilassaa Sour Pitch on turvallinen ja helppo tapa bakteerihapattaa oluesi vaikkapa kattilahapatuksella. Sopiii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild ja Sour IPA -tyyleille. Sour Pitch on varma, puhdas ja helppokäyttöinen tapa hapanoluen valmistukseen. SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ Käyttö: Optimilämpötilassa 30 – 40°C Sour Pitch:
- Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
- Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
- Tuottaa sitruksista, kirpeää hedelmäistä aromia.
Mikrobiologia:
- Lactobacillus platarum -kanta
- Elinkelpoista bakteeria > 1011 CFU/g
- Kuiva-aineita > 92%
- Etikkahappobakteereja < 104 CFU/g
- Homeita < 103 CFU/g
- Hiivoja < 103 CFU/g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.