Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Lallemand WildBrew Sour Pitch 250 g

142,45 

Tuotenumero 20108501 Tuoteryhmät , Tag

Käyttövalmis maitohappobakteerikanta useimpien hapanoluttyylien valmistamiseen. Tuottaa tasapainoisen happamuuden raikkaalla sitruksisuudella.

Varastossa (Myös tilauksesta)

Kuvaus

Lallemand WildBrew Sour Pitch

Puhtaan sitruksinen makuprofiili sopii erinomaisesta perinteisille ja moderneille hapantyyleille. Optimilämpötilassaa Sour Pitch on turvallinen ja helppo tapa bakteerihapattaa oluesi vaikkapa kattilahapatuksella. Sopiii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild ja Sour IPA -tyyleille. Sour Pitch on varma, puhdas ja helppokäyttöinen tapa hapanoluen valmistukseen. SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ Käyttö: Optimilämpötilassa 30 – 40°C Sour Pitch:

  • Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
  • Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
  • Tuottaa sitruksista, kirpeää hedelmäistä aromia.

Mikrobiologia:

  • Lactobacillus platarum -kanta
  • Elinkelpoista bakteeria > 1011 CFU/g
  • Kuiva-aineita > 92%
  • Etikkahappobakteereja < 104 CFU/g
  • Homeita < 103 CFU/g
  • Hiivoja < 103 CFU/g

Valmistajan tietosivu

Lisätiedot

Paino 0,25 kg
valmistaja

Lallemand

hiiva-tyyli

Bakteerit

hiiva-muoto

Kuivahiiva

Oluttyyli

Berliner Weisse, Brett / Sour / Wild Ale, Gose, Lambic / Gueuze

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lallemand WildBrew Sour Pitch 250 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.