Kuvaus
Kuivattu viinihiiva Lalvin RC 212
Bugundilainen hiivakanta syvän värisille ja runkoisille punaviineille, tämä kanta vakauttaa värejä ja tanniineja viinissä.Sen ominaisuudet tekevät siitä hyvä valinnan Gamay, Zinfandel ja Grenache -rypäleille. RC212 käyttää varmasti Pinot Noir-viinejä joissa on hyvä rakenne, kypsä marjaisuus, hedelmäisyys ja mausteisuus.
Ominaisuudet:
- Saccharomyces cerevisiae cerevisiae -kanta
- Runsas vapaan typen tarve
- Vähäinen happamuus
- Ei vaahdontuotantoa
- Tuottaa vähän rikkidioksidia
- Käymislämpötila: optimi 20 – 30 °C
- Alkoholinkesto: 16 til-%
Annostus
- Valko-, puna- ja roséviineille: 25 to 40 g / hehtolitra (6,25 – 10 g / 25 litraa)
- Jälkikäyminen pullossa: 50 g / hehtolitra
- Käymisen uudelleenkäynnistys: 40 g / hehtolitra
Käyttö
Nesteytä hiiva keitetyssä 40°C vedessä. Anna nesteytyä 20 minuuttia välillä hieman sekoittaen paakkuuntumisen estämiseksi
HUOM!
– Älä nesteytä yli 45 minuuttia!
– Vältä suuria lämpötilaeroja, mehun ja nesteytysveden lämpötilaeron ei tulisi olla yli 10°C.
– Huolehdi että nesteytysastia on puhdas!
– Mehussa nesteytystä ei suositella
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.