Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Samppanjahiiva Lalvin EC-1118 – 5g

3,50 

Tuotenumero 20102500 Tuoteryhmä

Neutraali, luotettava, reippaasti käyvä hiivakanta kuohuviineille tai jälkikäyttämiseen pullossa tai tynnyrissä.

Varastossa (saatavilla myös tilauksesta)

Kuvaus

Samppanjahiiva Lalvin EC-1118

Aito, voimakasluonteinen samppanjahiiva. EC-1118:lla on erinomaiset ominaisuudet – alhainen käymislämpötila, hyvä flokkulaatio ja erinomainen alkoholinkesto. Se soveltu useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten kuoho- ja hedelmäviineille sekä siidereille.

Ominaisuudet:

  • Saccharomyces cerevisiae bayanus -kanta
  • Dominoiva hiivakanta
  • Nopea käynnistyminen
  • Nopea käyminen laajalla pH-skaalalla
  • Vähäinen vapaan typen ja hapen tarve
  • Vähäinen happamuus
  • Alhainen vaahdontuotanto
  • Tuottaa keskitasolla rikkidioksidia ja vähän rikkivetyä
  • Käymislämpötila: optimi 15 – 25 °C
  • Alkoholinkesto: 18 til-%

Annostus

  • Valko-, puna- ja roséviineille: 25 to 40 g / hehtolitra (6,25 – 10 g / 25 litraa)
  • Jälkikäyminen pullossa: 50 g / hehtolitra
  • Käymisen uudelleenkäynnistys: 40 g / hehtolitra

Käyttö

Nesteytä hiiva keitetyssä 40°C vedessä. Anna nesteytyä 20 minuuttia välillä hieman sekoittaen paakkuuntumisen estämiseksi

HUOM!
– Älä nesteytä yli 45 minuuttia!
– Vältä suuria lämpötilaeroja, mehun ja nesteytysveden lämpötilaeron ei tulisi olla yli 10°C.
– Huolehdi että nesteytysastia on puhdas!
– Mehussa nesteytystä ei suositella

VALMISTAJAN TUOTETIEDOT

Lisätiedot

Paino 0,005 kg
hiiva-tyyli

Marjaviini, Siideri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samppanjahiiva Lalvin EC-1118 – 5g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *