Kuvaus
Hapokkuutta laskeva hiiva viineille – Bioferm Malic
Saccharomyces Cerevisiae
Tämä uusi hiiva pienentää jopa 50% omenahappoa! Liika on omenahappo on usein ongelma hedelmäviineissä. Se tuottaa acerobisen, happaman maun. Käyttämällä tätä hiivaa, omenahapposta suurin osa käytetään käymiseen (1 g omenahappoa muuntuu 0,03% alkoholiksi). BIOFERM MALIC kuluttaa 18 g sokeria 1% alkoholiin ja sopii hyvin matalan alkoholipitoisuuden viineihin. Hiiva korostaa viinin väriä, joten se sopii hyvin punaviineille. Hiivalla on hyvin neutraali arominmuodostusominaisuus.
- Alkoholikestävyys 14-15%
- Käymislämpötila 20-30°C
- Annostus: 2-3g/10 litraan
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.