Kuvaus
Mangrove Jack’s Craft Series Bavarian Wheat M20
Klassinen pintahiiva German Weizen ja Belgian Wit tyylisille oluille.
Flokkulaatio: Matala
Käymisaste: Korkea 70 – 75 %
Käymislämpötila: 18 – 30°C
Annostus: 10g / 23 l
Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]
4,90 €
Banaani- ja neilikkaesterinen, maustearominen vehnäoluthiiva saksalaisille vehnäoluttyyleille.
Varastossa
Klassinen pintahiiva German Weizen ja Belgian Wit tyylisille oluille.
Flokkulaatio: Matala
Käymisaste: Korkea 70 – 75 %
Käymislämpötila: 18 – 30°C
Annostus: 10g / 23 l
Paino | 0,01 kg |
---|---|
valmistaja | Mangrove Jack's |
hiiva-tyyli | Ale |
hiiva-muoto | Kuivahiiva |
hiivat-käymisaste | 70 %, 76 % |
hiivat-käymislämpötila | 18 ° C, 30 ° C |
hiivat-flokkulaatio | Matala |
hiivat-abv | 8 % |
Oluttyyli | Vehnäolut / Weissbier |
Kulkuripellontie 5, 21420 Lieto
+358 50 526 3100
[email protected]
Ma–pe: 9–17
La–su: suljettu
Matias –
Tällä hiivalla sai paljon paremmat vehnäolutmaiset aromit kuin WB-06:lla. Oleelliseksi olen huomennut että on tärkeää ettei ylihiivaa olutta.
VP –
Tällä sain paljon paremmat aromit hefeweizeniin kuin Fermentiksen WB06:lla