Kuvaus
LalBrew Voss Kveik 500 g
Panimokoon pakkaus Lallemandin laadukasta kuivattua oluthiivaa. Sigmund Gjernesin säilömä perinnehiiva Vossista, Norjasta. Voss Kveik on erinomaisilla käymisominaisuuksilla varustettu hiiva, joka optimaalinen käymislämpötila on huikea 35 – 40 °C. Tässä lämmössä kveik käy erittäin nopeasti ja saavuttaa täyden käymisasteen vain 2 – 3 päivässä. Makuprofiili on samankaltainen koko lämpötilakirjolla, neutraali hienoisella hedelmäisen appelsiinin ja sitruksen vivahteilla.
Tyypillinen mikrobiologinen analyysi
Viabiliteetti ≥ 5 x 10^9 CFU per gramma kuivahiivaa Villihiivoja < 1 per 10^6 hiivasolua Diastaticus Ei havaittu Bakteereja < 1 per 10^6 hiivasolua
Tyypillinen käymisnopeus
- 2 päivää kun lämpötila 40 ° C
- 3 – 4 päivää kun lämpötila 30 ° C
- 5 – 7 päivää kun lämpötila 25 ° C
Käymisominaisuudet
- Flokkulaatio: Erittäin korkea
- Käymisaste: Keskitaso – korkea
- Käymislämpötila: 25 – 40 ° C
- Alkoholinkesto: 12%
- Annostus: 50 – 100 g per hehtolitra = 2,5 – 5 miljoonaa hiivasolua per millilitra
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.