Kuvaus
Lallemand Philly Sour – maitohappoa tuottava hiiva
Philly Sour on hapanhiiva – käymishiiva, joka tuottaa maitohappoa samaan aikaan alkoholin kanssa. Tuloksena on kanta, jolla teet hapanoluen ilman erillistä bakteerikäsittelyä ja hapattamista. Maultaan Philly Sour on hapan, punaisen omenainen ja persikkainen. Philly Sour kestää hyvin humalointia, joten se sopii todella hyvin Sour IPA -tyyleihin ja muihin voimakkaasti humaloituihin hapanoluisiin. SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ
- Käymislämpötila: 20 – 25 °C
- Laskee vierteen pH:n välille 3,2 – 3,5 pH (0,1 – 0,4% happoa)
- Annostus 0,5 – 1 g / l
- Flokkulaatio: Korkea
- Alkoholinkesto: 9 %
Mikrobiologia:
- Lachancea -kanta
- Elinkelpoista hiivaa > 1×1^9 CFU/g
- Kuiva-aineita > 93 – 96%
- Bakteeria <1 per 1 x 10^6
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.