Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Lallemand Philly Sour 500 g

140,00 

Tuotenumero 20117000 Tuoteryhmä

Lachancea –hiivan kanta, joka tuottaa maitohappoa normaalin etanolikäymisen yhteydessä. Tuloksena on kanta, joka hapattaa oluesi käymisen yhteydessä. Sopii erinomaisesti kokeilijoille ja hapanoluiden helppoon valmistukseen.

Tilaustuote: Saatavuusongelmien vuoksi ei arvioitua toimitusaikaa.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Lallemand Philly Sour – maitohappoa tuottava hiiva

Philly Sour on hapanhiiva – käymishiiva, joka tuottaa maitohappoa samaan aikaan alkoholin kanssa. Tuloksena on kanta, jolla teet hapanoluen ilman erillistä bakteerikäsittelyä ja hapattamista. Maultaan Philly Sour on hapan, punaisen omenainen ja persikkainen. Philly Sour kestää hyvin humalointia, joten se sopii todella hyvin Sour IPA -tyyleihin ja muihin voimakkaasti humaloituihin hapanoluisiin. SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

  • Käymislämpötila: 20 – 25 °C 
  • Laskee vierteen pH:n välille 3,2 – 3,5 pH (0,1 – 0,4% happoa)
  • Annostus 0,5 – 1 g / l
  • Flokkulaatio: Korkea
  • Alkoholinkesto: 9 %

Mikrobiologia:

  • Lachancea -kanta
  • Elinkelpoista hiivaa > 1×1^9 CFU/g
  • Kuiva-aineita > 93 – 96%
  • Bakteeria <1 per 1 x 10^6

Lisätiedot

Paino 0,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lallemand Philly Sour 500 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita

No results found.