Kuvaus
Brewers Clarex® on entsyymivalmiste, joka estää jäähtymissameuden eli chill hazen syntymistä oluessa, mutta pitää oluen muut ominaisuudet ennallaan. Hiivaentsyymi rikkoo sameutta aiheuttavia yhdisteitä tarkasti, eikä sillä ole vaikutusta oluen makuun tai väriin. Samalla se poistaa oluesta gluteenia tehden gluteenittoman tai vähägluteenisen oluen valmistamisen helpoksi. Brewers Clarex® vähentää käymisprosessin stabiloinnin vaatimaa aikaa, vaikuttamatta tuotteen laatuun. Käyttö Brewer’s Clarex lisätään jäähtyneeseen vierteeseen käymisen alussa. Lisättävä määrä riippuu käytetyistä maltaista ja vierteen ominaispainosta. Alla esimerkkilaskelma. Säilytys 4 – 8 C. Entsyymin tehokkuus laskee oikein varastoituna 5% 18 kuukaudessa. Valmistajan tuotetietolomake.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.