Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Käymisastia 12 litraa Speidel – vain astia

(10 tuotearviota)

48,16 

Tuotenumero 50904400 Tuoteryhmä

Speidel Käymisastia pyöreä

Speidelin käymisastioissa on käytetty väritöntä elintarviketasoista PE-muovia muovia sekä extra-paksuja muoviseiniä. Näiden ansiosta juomassa säilyvät aromit ja tuoreus pitkään. Suuren suuaukon myötä astian peseminen käsin on myös helppoa. Kannessa olevan reiän halkaisija 38mm. Tilaa erikseen hana ja vesilukko.

 • 12l 26 × 35 cm
 • 20l 31 × 42 cm
 • 30l 34 × 47 cm
 • 60l 40 × 61 cm
 • 120l 50 × 80 cm

Lisätietoja täältä.

Varastossa (saatavilla myös tilauksesta)

Kuvaus

Speidel Käymisastia pyöreä

Speidelin käymisastioissa on käytetty väritöntä elintarviketasoista PE-muovia muovia sekä extra-paksuja muoviseiniä. Näiden ansiosta juomassa säilyvät aromit ja tuoreus pitkään. Suuren suuaukon myötä astian peseminen käsin on myös helppoa. Kannessa olevan reiän halkaisija 38mm. Sisältää hanan, vesilukon ja kumitulpan.

12 litran käymisastian halkaisija 26 cm, korkeus 35 cm.

Lisätietoja täältä.

Lisätiedot

Paino 1,1 kg

10 arviota tuotteelle Käymisastia 12 litraa Speidel – vain astia

 1. K

  Tilavuudet ovat vain ”käyttötilavuuksia”. Todelliset tilavuudet ovat isompia. En olisi ostanut 23L pet carboytä kypsytykseen, jos olisin tiennyt että 20L Speidel on saman kokoinen todellisuudessa. Erittäin hyviä pyttyjä nämä mielestäni.

 2. Sten Erm

  Helppo käyttää, helppo pestä, helppo nostaa.

 3. Miiksu

  Loistava käymisastia. Palvellut hyvin. Hyvät lisävarusteet. Saisi viisitähteä jos ei tarvitsi tuunata omaa parempaa hanaa tähän. Lähiliikkeestä kävin hakemassa plastexin 50mm hanakorkin johon saa tuon punaisen suodattimen pienellä adapterille.

 4. Jussi ameles

  Erittäin hyviä käymisastioita. Minulla käytössä 12 litran ja 20 litran. Molemmissa oli kyllä pöntön korkissa reikä speidelin mukana tulleelle vesilukolle ja sen tulpalle. Tukevia, paksuhkot seinämät, helppo puhdistaa, pöntössä hana (jonka saa poiskin ja korkin tilalle jos tykkää).

  Varmaan milteipä parhaimpia muovisia käymisastioita ennenkuin siirrytään teräksisiin. Valitse Fastfermentin suipon mallinen astia tai tämä. Tätä on helmpompi siirrellä, mutta fastfermentissä tuo primääri+sekundaari käyminen samassa astiassa ominaisuus.

  Jos eräkoot ovat sinulla alle 20 litraa, niin nämä vievät vähemmän tilaakin kuin 30 litran halvat muoviämpärit.

  12 litran pöntössä on kyllä jostain syystä erilainen tuo kantokahva, jonka tielle vesilukko asettuu eli pieni miinus siitä.

  Suosittelen, jos kaipaat hyvää käymisastiaa etkä halua mennä noilla halvimmilla 30l ämpäreillä (jotka nekin kyllä toimii hintaansa nähden loistavasti.)

 5. Th

  Muuten varmaankin ok, mutta tuotetietojen yhteydessä voisi mainita ettei kannessa ole valmista reikää vesilukolle. Ja mukana tuleva lukko tarvitsee aika ison reiän.

 6. HarjunPanimo

  Hyvä käymisastia hanalla ja pätevällä vesilukolla. 1 tähti pois siitä, ettei pöntössä ole mitta-asteikkoa. Pöntön osat on kätevä irroittaa ja pestädesinfioida kun puhdistuksen aika on.

 7. Roope

  Vielä ei ole ensimmäinen erä tällä käynyt loppuun, mutta vaikuttaa laadukkaalta. Näytteen ottaminen on helppoa ja putsaaminen vaivatonta kun mahtuu koko käsi sisälle. Miinuksena astian vaikea siirreltävyys täytenä (kahva ei yletä vesilukon päälle).

 8. Antti

  Tämä on kyllä hyvä, ostan toisen jahka joudan. Yksi tähti pois siksi, että pöntön mukana tulevat hana ja vesilukko toimitetaan irrallaan pöntön sisällä, ilman mitään suojamateriaalia. Nämä naarmuttavat sisäpinnat vaikeuttaen pesua ja sanitointia.

 9. Henri

  Hyvä ja laadukas käymisastia. Olen käyttänyt 30L astiaa 23-25L erän primäärinä ja 20L astiaa sekundäärinä. Hyvä iso vesilukko johon myös veden lisääminen lennosta onnistuu pienellä kikkailulla. Helppo puhdistaa eikä kerää hajuja.

 10. Pertti

  Erittäin hyvä käymisastia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *