Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Kaliumdisulfiitti Vinoferm Campden 100 g

(1 tuotearvio)

7,11 

Tuotenumero 10100700 Tuoteryhmät , ,
  • Käytetään ehkäisemään hapettumista mehussa, viinissä ja oluessa
  • Tappaa villihiivat hedelmien mehuista ja estää spontaanikäymisen
  • Sisältää kaliummetabisulfiittia (kaliumdisulfiitti, kaliumpyrosulfiitti)
  • E-koodi: E224

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Campden / kaliumdisulfiitti

Viinintekijöille tuttu aine, jota käytetään yleisesti villihiivojen tuhoamiseen viinimehusta. Campden soveltuu samaan tarkoitukseen myös siiderinvalmistuksessa – hyödyllistä varsinkin jos et pääse hiivaamaan mehua saman tien. Lisäämällä pieni määrä campdenia ja odottamalla n. 24h, pääset aloittamaan käymisen puhtaalta pöydältä. Campden myös ehkäisee hapettumista viinissä, siiderissä ja oluessa.

Campdenia voi käyttää oluen valmistuksessa esim. kloorinpoistoon mäskäys- ja huuhteluvedestä, sekä säilyvyyden parantamiseen. Campden on erittäin riittoisaa, sillä sitä tarvitaan vain hyppysellinen kotivalmistuserään.

Annostus: Viinin sterilointi: 1 g/10 litraa. Anna vaikuttaa 24 h ennen hiivausta.
Annostus: Välineiden desinfiointi: 1-2 g / l vettä ( sitruunahappoa 0,5 g / l).
VAROITUS: Desinfiointiaineena käytettäessä käytä sulfiittia aina hapon kanssa!

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

1 arvio tuotteelle Kaliumdisulfiitti Vinoferm Campden 100 g

  1. Asko

    Tuote tuli nopeasti, ja on sitä kuin tilasin

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *