Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Humalakori Hop Spider - korkea

(1 tuotearvio)

35,33 

Tuotenumero 51402900 Tuoteryhmä Tag

Suodatinkori humalalle ja mausteille – sopii hyvin kaikkiin mäskäyslaitteiisiin. Helpottaa humalaointia, parantaa saantoa, nopeuttaa siivousta. Saat enemmän makua irti humalastasi verrattuna humalasukkiin. Kestävä RST-rakenne ja tiheä suodatusverkko.

Varastossa

Kuvaus

Hop Spider -humalakori, korkea

Tähän kehikkoon on helppo lisäillä humalat keiton aikana, jossa ne pysyvät. Koriin mahtuu kerralla noin 300 grammaa humalaa. Tämä kehikko on korkeahko ja sopii useimpiin keittokattiloihin. Pelletit pääsevät olemaan korissa vapaammin kuin esimerkiksi humalapussissa, jolloin saat niistä enemmän aromeita irti. Kori myös pitää partikkelin hyvin sisällään. Humalan lisäksi kori sopii myös mausteille.

Kun käytät humalakoria, lisää pelletit hitaasti, jotta ne ehtivät aueta rauhassa muhjuksi koriin. Näin estät paakkuuntumista ja saat enemmän irti humalastasi. Voit myös sekoittaa humalamuhjua rauhallisesti korin sisällä.

  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä (304)
  • Verkon tiheys 200 mikronia, tiheämpi kuin esimerkiksi Grainfatherin vastaavassa.
  • Halkaisija yläosasta 15 cm
  • Korkeus 35 cm
  • Tiheämpi verkko kuin esimerkiksi Grainfatherin vastaavassa korissa.

Lapon suosikkituote! Loistava, kätevä apuvälinen jokaiselle juomavalmistajalle!

Lisätiedot

Paino 0,8 kg

1 arvio tuotteelle Humalakori Hop Spider – korkea

  1. Maukka

    Tuotteen toiminta ei ole niin yksinkertainen kuin mainospuheessa annetaan ymmärtää. Omasta mielestäni ilman humalien sekoittamista korissa, ei humalista irtoa läheskään niin paljon aromia kuin ilman koria. Sekoittaessa puolestaan aromia saa paremmin, mutta pellettien pienimmät muruset pääsevät verkosta läpi. Toimii kuitenkin loistavasti suurimpien pelletin osien ja muiden mausteiden kanssa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *