Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Hana 5 l minitynnyreille Party Star Deluxe

(3 tuotearviota)

59,55 

Tuotenumero 50201000 Tuoteryhmä

Helppokäyttöinen, hiilihappopatruunoilla toimiva hana 5 litran minikegeihin. Party Star De Luxe painetaan minikegin korkin läpi ja kiinnitetään tukevasti kegin reunoihin, jolloin hapettuminen jää minimiin.

Varastossa

Kuvaus

Party Star – hana minikegeille

Hana viiden litran minikegien tyhjennykseen. Kun kegissä on kumikorkki, voidaan Party Star-hana painaa suoraan sisälle kegiin ilman kegin avaamista. Party Star-hana käyttää 16 gramman hiilihappopatruunoita, joilla kegi tyhjenee näppärästi.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg

3 arviota tuotteelle Hana 5 l minitynnyreille Party Star Deluxe

  1. Maltoimenaan

    Alet ja stoutit tulee pelkkänä vaahtona. Paska laite tai sitten on käyttäjässä vika. Useamman erän kanssa sama ongelma.

  2. Ato-k

    Kaksi tynnyriä ja kolme patruunaa mennyt alun kankeuden takia. Pitää olla nopeana kiristäessä uutta patruunaa kahvaan. Mahtavat vaahdot saa kaadettua ja oli kyllä illan hitti kun kaikki pääsivät laskemaan oman tuoppinsa.

  3. Meelis Mikko

    Ihan kiva setti kun rahaa on vähän käytössä, mutta ongelmana on saada olutta ulos isommalla co2 määrällä ilman että se vaahtoutuu. Perus alet on tällä hanalla vie ihan ok hapotettu mutta vähä isomman c02 vaativiin oluisiin tämä ei ole optimaalista enää. Kätevä setti kuitenkin ottaa mukaan esim. mökille jne, koska vie vähän tilaa ja tämä hana setti ja tynnyri pysyy pitkään jää ämpärissä kylmänä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita